Lajme

KMDK SH.A. ndanë 8 mijë Euro për të prekurit nga tërmeti në ShqipëriKMDK SH.A. ndanë 8 mijë Euro për të prekurit nga tërmeti në ShqipëriNë mbledhjen e XI të Bordit të KMDK-së të mbajtur më 29 Nëntor...më shumë
INTERVISTA E KRYESHEFIT ABDULLAH HAXHIU PËR EMISIONIN 038 - KTV Në videon e më poshtme mund të gjeni intervistën e Kryeshefit të Kompanisë për Menaxhimin e Deponive në Kosovë z. Abdullah Haxhiu në emisionin “...më shumë
INTERVISTA E KRYESHEFIT ABDULLAH HAXHIU PËR LAJMET QЁNDRORE - KTV Në videon e më poshtme mund të gjeni intervistën e Kryeshefit të Kompanisë për Menaxhimin e Deponive në Kosovë z. Abdullah Haxhiu shkeputur nga lajmet...më shumë
MBAHET MBLEDHJA KONSTITUIVE E BORDIT TЁ RI TЁ DREJTORЁVE TЁ KMDK SH.A.më shumë
Raporti Financiar dhe Operativ për vitin 2018 me bilanc pozitiv më shumë
Njoftime: 33