Lajme

Raporti Financiar dhe Operativ për vitin 2018 me bilanc pozitiv më shumë
Bordi i Drejtorëve: Miraton Raportin Vjetor Financiar dhe Operativ për vitin 2017më shumë
Foto LajmTë hënën më 30 Tetor u mbajt mbledhja e nëntë e rregullt e Bordit të Drejtorëve...më shumë
NjoftimKompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë KMDK SH.A, njofton të gjithë klientët e saj të cilët kanë borxhe ndaj kompanisë dhe të cilëve...më shumë
Mospagesa e borxhit nga ana e KRM “ Ekohigjiena” vështirëson operimin në Deponinë Sanitare të GjilanitKryeshefi Ekzekutiv I KMDK-se Z. Haxhiu priti në një takim pune Drejtorin Gjeneral të Kompanisë Regjionale të Mbeturinave ”Ekohigjiena“ në komunën e...më shumë
Njoftime: 34