KLIENTËT

Klientët Publik Vendi Adresa

 1. KRM-Pastrimi Prishtinë Rr. Bill Klinton
 2. KRM Ekoregjioni Prizren Rr.William Woker
 3. KRM- Eco-Higjiena Gjilan Rr. Adem Jashari, nr. 111
 4. KRM- Pastërtia Ferizaj Rr. Enver Topalli
 5. KRM-Çabrati Gjakove Rr. Mazllom Lakuci
 6. Komuna Kllokokt Kllokot Kllokot-Verbac
 7. Komuna Partesh Pasjan-Partesh Pasjan
 8. Komuna Ranillug Ranillug Ranillug


  Klientët Privat Komuna ku operon Adresa
 9. ASDA INSAAT Prishtinë Rr. Film City-Kfor
 10. Benita Company, SH.P.K (Kontrate për dhe, pa faturim) Gremnik Gremnik-Klinë
 11. N.P.SH. Katana Obiliq Rr. Hasan Prishtina
 12. N.SH.T. Kanalprofis Fushë Kosovë Rr. Bedri Pejani, nr. 5
 13. N.SH. Xhaferi Prizren Lubizhdë-Prizren
 14. SH.P.K Ekodrina Rahovec Ratkoc-Rahovec
 15. N.T.SH. ZAHIRI Prishtinë Veternik, Prishtinë
 16. N.T.SH. Krasniqi Kaçanik i Vjetër Rruga e Çlirimtarëve
 17. N.N Lindi-2 (Kontrate për dhe) pa faturim Balincë-Malishevë Balincë
 18. N.N.T Hamiti (Kontrate për dhe, pa faturim) Balincë-Malishevë Balincë
 19. SH.P.K. Rec- Kos Fushë Kosovë Rr. E Varrezave p.n.
 20. SH.P.K. Toifor Prishtinë Emshir-Prishtinë
 21. SH.P.K VIGANI Prishtinë Bregu i Diellit, Lagjja e Re
 22. SH.P.K. Plastika Fushë Kosovë Rr. Nëna Tereze p.n
 23. P.P. Rata i Pet Brata Graçanicë Graçanicë, Prishtinë
KLIENTËT - KMDK
This site is registered on wpml.org as a development site.