Lajmet e fundit

KMDK - SH.A.

Misioni ynë është të ofrojmë shërbime profesionale, transparente të menaxhimit të mbeturinave dhe deponive që kanë prioritet mbrojtjen dhe ruajtjen e mjedisit. Ne përpiqemi të aplikojmë teknologji moderne që përmirësojnë operacionet tona dhe na mundësojnë të ofrojmë shërbime me cilësi të lartë. Përkushtimi ynë ndaj përsosshmërisë siguron se ne do të bëhemi pikë referimi për menaxhimin e qëndrueshëm të mbeturinave duke kontribuar për një të ardhme më të pastër dhe më të gjelbër për të gjithë.

Të jemi lideri kryesor në menaxhimin e sistemit të integruar të mbeturinave dhe ekonomisë qarkore, të dalluar për angazhimin tonë të palëkundur për profesionalizëm, transparencë dhe mbrojtje të mjedisit. Të japim kontribut qendror në uljen e ndikimit negativ të mbeturinave në mjedis dhe njëkohësisht të zgjerojmë aktivitetet tona duke krijuar mundësi të reja biznesi dhe punësimi. Ne do ta arrijmë këtë vizion duke aplikuar teknologjitë më të avancuara, duke ofruar shërbime superiore dhe duke vendosur standardet më të larta për menaxhimin e qëndrueshëm të mbeturinave.

Deponitë ku operon KMDK SH.A

DS Mirash
Obiliq
DS Landovicë
Prizren
DS Velekincë
Gjilan
DS Dumnicë
Podujevë
ST Gërlicë
Ferizaj

Dëshironi të bëheni klient?

Na kontaktoni
Ballina - KMDK
This site is registered on wpml.org as a development site.