KRYESHEFI EKZEKUTIV DHE STAFI I LARTË MENAXHERIAL

KRYESHEFI EKZEKUTIV DHE STAFI I LARTË MENAXHERIAL

Dardan Velija
Kryeshef Ekzekutiv
Lule Pashku
Sekretare
Shpend Gjugja
Zyrtar Kryesor i Financave dhe Thesarit
Valmir Musliu
Auditor i Brendshëm
KRYESHEFI EKZEKUTIV DHE STAFI I LARTË MENAXHERIAL - KMDK
This site is registered on wpml.org as a development site.