Lajme

Bordi i Drejtorëve: Raporti Vjetor Financiar dhe Operativ 2016 tejet profesional dhe me rezultate pozitiveTë Premten më 23 Qershor 2017 u mbajt mbledhja obligative e përgjithshme vjetore me aksionarin për vitin 2017 sipas nenit 189 të Ligjit Nr 02/L-123 për...më shumë
Bordi I Drejtorëve: Raporti Vjetor Financiar dhe Operativ 2016 me rezultate mbresëlënëseBordi i Drejtorëve të KMDK-së me Kryesuesin z. Lundrim Camaj dhe Anëtarët: Hafiz Krasniqi, Gazmend Bytyqi, Xhavit Hasani, Goran Laziç dhe Nexhat Berisha mbajtën...më shumë
Takimi i Jashtëzakonshëm i Bordit të Drejtorëve të KMDK-së lidhur me gjendjen e Deponisë Sanitare në Mirash pas raportit të GIZ-it gjermanmë shumë
Ftesë për Mediat Elektronike dhe të Shkruaramë shumë
Foto LajmMe datë 31/10/2016, Bordi i Drejtorëve të KMDK-së, i drejtuar nga Kryesuesi Z. Lundrim Camajsi dhe Drejtorët e tjerë të Bordit, Z. Hafiz Krasniqi, Z. Gazmend...më shumë
Njoftime: 34