Lajme

Kryeshefi Ekzekutiv i KMDK-së Z. Abdullah Haxhiu, takim pune me ZV. Ministrin e MPMS-së Z. Qazim Rrahmani lidhur mundësinë e lirimit nga pagesa e mbeturinave për Kategoritë e veçantaKryeshefi Ekzekutiv i Kompanisë për Menaxhimin e Mbeturinave ( KMDK SH.A) Z. Abdullah Haxhiu priti të Hënën në një takim pune Zv. Ministrin e Ministrisë...më shumë
Takim i përbashkët ndërmjet KMDK-së dhe KRM-ve për daljen e Sektorit të Mbeturinave nga kriza financiare Të enjten në zyrat qendrore të KMDK-së, është mbajtur takimi i përbashkët mes Kompanive Regjionale të Mbeturinave dhe Kompanisë për Menaxhimin e...më shumë
Reagim nga KMDK SH.A ndaj deklaratave të Komunës së PrishtinësReagim ndaj deklaratave të Komunës së Prishtinës e cila po dezinformon opinionin publik, gjëja se KMDK SH.A e ka penguar aksionin për pastrimin e mbeturinave nga...më shumë
Takim ndërmjet përfaqësuesve të KMDK-së dhe KEK-utKryeshefi Ekzekutiv i KMDK-së Z. Abdullah Haxhiu i shoqëruar nga Sekretari i Kompanisë Z. Labinot Smakaj u takua sot me drejtorin menaxhues të KEK-ut Z. Arben Gjukaj dhe...më shumë
KMDK SH.A dhe Komuna e Obiliqit, takim për inicimin e bashkëpunimit në sektorin e MbeturinavTë Enjten Kryeshefi Ekzekutiv I Kompanisë për Menaxhimin e Deponive në Kosovë z. Abdullah Haxhiu priti në një takim Kryetarin e Komunës së Obiliqit Z....më shumë
Njoftime: 34