Lajme

Bordi i Drejtorëve: Raporti Vjetor Financiar dhe Operativ 2015 me rezultate tejet pozitive Bordi i Drejtorëve të KMDK-së me Kryesuesin z. Lundrim Camaj dhe Anëtarët: Hafiz Krasniqi, Gazmend Bytyqi, Xhavit Hasani, Goran Laziç dhe Nexhat Berisha mbajtën...më shumë
FOTO LAJMKryeshefi Ekzekutiv i KMDK-së z. Abdullah Haxhiu së bashku me Kryesuesin e Bordit z. Lundrim Camaj të shoqëruar edhe nga Sekretari i Kompanisë z. Labinot Smakaj, pritën...më shumë
Sllovenët të interesuar për bashkëpunim në sektorin e mbeturinaveKryeshefi Ekzekutiv i KMDK-së z. Abdullah Haxhiu gjatë një vizite zyrtare në Ljubljanë të Sllovenisë së bashku me Lundrim Camaj, Kryesues i BD të KMDK...më shumë
Foto Lajm Kryeshefi Ekzekutiv i Kompanisë për Menaxhimin e Mbeturinave ( KMDK SH.A) z. Abdullah Haxhiu u takua sot me Drejtorin e Drejtorisë për Mbrojtjen e Mjedisit të Komunës...më shumë
Austriakët të gatshëm për investime në sektorin e mbeturinaveNë kuadër të bashkëpunimit të ndërsjelltë që KMDK-ja ka me kompaninë regjionale të mbeturinave “ Ecohigjiena” sh.p.k, si kliente te...më shumë
Njoftime: 34