Lajme

Takimi i Bordit të Drejtorve të KMDK SH.A me Ministrin z. Ferid AganiBordi i drejtorëve të KMDK-së në krye me Kryesuesin e Bordit z. Lundrim Camaj, u takuan për herë të parë zyrëtarisht me Ministrin e Ministrisë...më shumë
Takimi me Investitorë dhe ekspertë Turk të sektorit të Mjedisit Nga takimet e shumta që Kryeshefi Ekzekutiv i Kompanisë për Menaxhimin e Deponive në Kosovë z. Abdullah Haxhiu ka me investitorë të ndryshëm nga fusha e...më shumë
Vizitë e Bordit të Drjtorve në D.S në Mirash Vizitë e Bordit të Drjtorve në Deponin Sanitare në Mirash më shumë
Kompania për Menaxhimin e Deponive në KosovëNë Bazë të vendimit të Qeverisë së Kosovës për emërimin e anëtarëve të rinj të Bordit të Drejtorëve në Ndërmarrjet...më shumë
Kompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë KMDK SH.ANë bazë të Ligjit Nr. 03/L-087 për Ndërmarrjet Publike, Kompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë (KMDK SH.A.), është kompani e legalizuar dhe e...më shumë
Njoftime: 34