Lajme

Foto Lajm Kryeshefi Ekzekutiv i Kompanisë për Menaxhimin e Mbeturinave ( KMDK SH.A) z. Abdullah Haxhiu u takua sot me Drejtorin e Drejtorisë për Mbrojtjen e Mjedisit të Komunës...më shumë
Austriakët të gatshëm për investime në sektorin e mbeturinaveNë kuadër të bashkëpunimit të ndërsjelltë që KMDK-ja ka me kompaninë regjionale të mbeturinave “ Ecohigjiena” sh.p.k, si kliente te...më shumë
Takimi i Bordit të Drejtorve të KMDK SH.A me Ministrin z. Ferid AganiBordi i drejtorëve të KMDK-së në krye me Kryesuesin e Bordit z. Lundrim Camaj, u takuan për herë të parë zyrëtarisht me Ministrin e Ministrisë...më shumë
Takimi me Investitorë dhe ekspertë Turk të sektorit të Mjedisit Nga takimet e shumta që Kryeshefi Ekzekutiv i Kompanisë për Menaxhimin e Deponive në Kosovë z. Abdullah Haxhiu ka me investitorë të ndryshëm nga fusha e...më shumë
Vizitë e Bordit të Drjtorve në D.S në Mirash Vizitë e Bordit të Drjtorve në Deponin Sanitare në Mirash më shumë
Njoftime: 41